Astăzi, la ceas aniversar, așez, cu recunoștință, un mesaj scris de vânt pe marginile zării, unde marea se învecinează cu infinitul: La mulți ani, oameni minunați! La mulți ani, Mangalia News! Pr. Alexandru Pripon, membru al UZPR

0
690

La mulți ani!

Mangalia News este o necesitate și o împlinire, un rost și o devenire a ceea ce reprezintă presa cu specific local și extindere (inter)națională. Aniversarea acestui portal de știri îi cuprinde sub o minunată lumină a soarelui-răsare pe toți cei care, de-a lungul timpului, au răsfoit paginile electronice, căutând informații despre orașul ce i-a adoptat, fie și pentru câteva zile pe an, spre a-i păstra în inima sa către veșnicie.

Citesc de mult timp – de foarte mult, aveam impresia, până la aniversarea de astăzi – știrile și reportajele de pe Mangalia News, convins întotdeauna de acuratețea celor relatate și încântat, tot timpul, de modul profesionist în care este prezentat tot ceea ce se întâmplă acolo, pe marginea celor mai frumoase plaje din lume (cine nu mă crede, să viziteze împrejurimile străvechiului Callatis, pe tot parcursul anului, nu doar în sezonul turistic si să se convingă!).

Nu am știut cum să mulțumesc echipei care face posibilă existența Mangalia News – și încă nu știu dacă este suficientă simpla alăturare a unor cuvinte –, însă astăzi, la ceas aniversar, așez, cu recunoștință, un mesaj scris de vânt pe marginile zării, unde marea se învecinează cu infinitul: La mulți ani, oameni minunați! La mulți ani, Mangalia News! 

Pr. Alexandru Pripon, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România.


Mangalia News, 23.02.2023. (credit foto: visitmangalia.ro)

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply