Gheorghe Hagi, cel mai mare fotbalist din istoria României, împlinește astăzi 58 de ani. „Marinarii“ vor să-i ofere în dar victoria cu Universitatea Craiova

0
288

farmec.ro
Duminică, 5 februarie, este ziua de naștere a lui Gheorghe Hagi, cel mai mare fotbalist din istoria României împlinind 58 de ani.

În prezent manager tehnic al Farului Constanța, acționar la FCV Farul Constanța și cel care a creat cea mai bună academie de fotbal din România, Academia Hagi, fostul căpitan al Naționalei României și cel care deține recordul de goluri sub tricolor (la egalitate cu Adrian Mutu), 35, Hagi își serbează ziua de naștere, cu o zi înainte de partida pe care „marinarii“ (aflați pe locul doi în clasament) o dispută în campionat cu Universitatea Craiova, la Ovidiu, în etapa a 24-a a Superligii, luni, 6 februarie, de la ora 20.00. Drept cadou de ziua lui, jucătorii Farului vor să-i ofere lui Hagi victoria în meciul de luni.

„Sperăm să-i facem cadou o victorie. Cred că un succes al nostru luni e mai important pentru dânsul și l-ar face cel mai fericit“, a declarat Denis Alibec, golgeterul Farului. (sursa: ziuaconstanta.ro).

LA MULȚI ANI, GICĂ HAGI! piese-auto-mangalia.roLeave a Reply