Cum au evoluat lucrările la Cazinoul din Constanța – VIDEO superb!

0
646

Aedificia Carpați, firma care lucrează la reabilitarea Cazinoului din Constanța, a postat un clip superb care ilustrează evoluția lucrărilor în perioada 2021 – 2022.

Imaginile nu mai au nevoie de nicio prezentare.

Contractul pentru consolidarea și restaurarea Cazinoului din Constanța a fost semnat pe 20 decembrie 2019, cu asocierea AEDIFICIA CARPATI SA & SC REMON PROIECT SRL & SC PROFESIONAL CONSTRUCT PROIECTARE SRL & SC TEHNOINSTAL SRL (declarată câștigătoare în urma finalizării procedurii de achiziție publică). Valoarea contractului este de 56.627.697,09 lei cu TVA, iar durata de realizare a investiției – de 30 luni (din care 3 luni dedicate activității de proiectare). Durata va fi depășită.

„Exemplul Cazinoului poate fi un motiv solid pentru a face modificări importante în legislația privind achizițiile publice, pentru ca situații precum întârzierea proiectului timp de 7 ani, așa cum s-a întâmplat aici, să nu se mai repete, iar obiectivele importante din această țară să poată fi reabilitate de urgență și puse în valoare pentru turiştii români şi străini”, a declarat atunci ministrul Ion Ștefan. […]

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, pe ct100.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply