Polaris M Holding prezintă Programul de colectare deșeuri reziduale și reciclabile în comuna Costinești și satul Schitu, valabil în anul 2023

0
890

Polaris M Holding

Polaris M Holding – ̗ ̗
̗ ̗ ̗ ̗
Începand cu 1 ianuarie 2023, conform noului contract de salubrizare, Polaris M Holding continuă să presteze servicii de colectare și transport deșeuri reziduale și reciclabile în comuna Costinești și satul Schitu.

În perioada 16.12.2022 – 03.01.2023, echipele Polaris au distribuit pubele noi, destinate colectării deșeurilor reziduale și reciclabile, persoanelor care locuiesc la case din comuna Costinești și din satul Schitu. Pentru că o parte dintre informațiile transmise prin intermediul pliantului, oferit odată cu pubelele, nu au ajuns la toți locuitorii și pentru că ne dorim ca deșeurile să fie colectate fără întrerupere, vă informăm:

Pubelele negre și galbene trebuie păstrate în curtea gospodăriei, urmând a fi scoase la stradă NUMAI în zilele de colectare, aferente deșeurilor reziduale sau reciclabile, menționate în pliant. Toate persoanele au primit odată cu pubelele un pliant informativ (ghid pentru colectarea separată a deșeurilor) în care sunt specificate informații despre tipurile de deșeuri care se depozitează în fiecare pubelă și modul de colectare al acestora.
În cazul în care, cantitate de deșeuri generată depășește capacitatea pubelei negre sau galbene, puteți depozita surplusul de deșeuri numai în saci achiziționați de la operatorul de salubrizare Polaris M Holding. Subliniem că deșeurile reciclabile sau reziduale nu pot fi depozitate în alți saci decât în cei achiziționați de la Polaris. În caz contrar, acești saci nu vor fi colectați.

Persoanele care nu au fost găsite la domiciliu în momentul distribuției pubelelor, își pot prelua singuri pubela de la sediul nostru de pe strada Tineretului, nr. 16, telefon 0728 281 689, Costinești. Vă rugăm să aveți în vedere că pubela se ridică numai în baza cărții de identitate și actului de proprietate.

Pentru informații suplimentare, ne puteți contacta la nr de tel: 0728 281 689, sau [email protected]

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


Mangalia News, 17.01.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply