SALA DE SPORT a Școlii Gimnaziale Nr.1 din comuna LIMANU va fi inaugurată Joi, 1 Decembrie, de Ziua Națională a României (FOTO/VIDEO)

0
2720

180 de locuri, tribune și o infrastructură modernă! Așa arată noua sală de sport a Școlii Gimnaziale Nr.1 din comuna Limanu, situată pe strada Căminului, la nr. 58. Proiectul a fost finanțat de Compania Națională de Investiții și are o valoare totală de 7,7 milioane lei.

Sala de sport face parte din noile investiții din comuna Limanu, obținute de administrația locală, din finanțări neramburasabile.

Pentru echipa de la conducere a Primăriei Limanu, acesta este un real succes, investițiile în infrastructura localității fiind o prioritate. Promisiunile se concretizează în proiecte reale, benefice întregii comunități.

“Este un succes considerabil pentru comuna Limanu. Am reusit să atragem fonduri semnificative în zonă, toate proiectele fiind extrem de benefice comunității. Această sală de sport, construită la standarde moderne, oferă copiilor din localitate toate conditiile pentru a se antrena, dar și posibilitatea de a organiza competiții între cluburile școlare din județ sau chiar din țară. Au fost eforturi majore pentru a obține finanțările necesare, dar rezultatele sunt vizibile. In 3 ani au fost demarate investiții mari, extrem de utile comunității locale. Am avut o viziune pe termen lung, chiar dacă etapele impuse de legislație au fost dificile și au presupus proceduri elaborate”, a declarat Daniel Gheorghe Georgescu, primarul Comunei Limanu.


Mangalia News, 27.11.2022.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply