FIRST STEPS IN PRINTING 3D, în laboratorul de Informatică al Școlii „Gala Galaction” din Mangalia | Luna octombrie este luna MEET AND CODE! [galerie FOTO]

0
809
Luna octombrie este luna MEET AND CODE, iar Școala „Gala Galaction” din Mangalia nu poate rata asemenea evenimente! Așa că, joi, 20 octombrie a.c, în laboratorul de informatică a avut loc evenimentul Meet and Code FIRST STEPS IN PRINTING 3D, eveniment la care au participat 25 de elevi ai școlii, unde au fost prezentate notiuni fundamentale despre imprimarea 3D, modul de functionare si parțile componente ale imprimantei 3D, unde elevii au invatat sa lucreze modele 3D in Tinkercad și să imprime acele modele la imprimanta 3D din laboratorul de informatică, achiziționată cu banii obtinuți prin finantarea proiectului de catre meet and code.

Evenimentul nostru “FIRS STEPS IN PRINTING 3D” a câștigat o finanțare prin programul Meet and Code (https://meet-and-code.org/) (https://meet-and-code.org/ro/ro/event-show/8235) susținut la nivel european de compania de software SAP.

În România, programul este coordonat pentru cel de-al 6-lea an consecutiv de #AsociațiaTechsoup și susține evenimente de tehnologie și programare aliniate cu misiunea inițiativei Comisiei Europene: Europe Code Week.

Evenimentul a fost coordonat de doamna prof. Maria Ciocîia, cu sprijinul doamnei Angelica Manta, informaticianul scolii și cu participarea doamnei director Viorica Gherghinoiu.

MN: Vă invităm să citiți și celelalte articole despre proiectele Meet and Code ale Școlii „Gala Galaction” din Mangalia.


Mangalia News, 22.10.2022.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply