ECOTIC – Campanii cu premii pentru colectarea deșeurilor electrice, în județele Ilfov, Giurgiu, Botoșani,  Suceava, Bacău, Constanța, Galați și Dâmbovița

0
594
În lunile octombrie și noiembrie, ECOTIC, alături de partenerii săi organizează campanii de colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE) în 9 orașe și o  comună din județele Ilfov, Giurgiu, Botoșani,  Suceava, Bacău, Constanța, Galați și Dâmbovița.

În perioada 17octombrie–30 noiembrie 2022, ECOTIC, alături de partenerii săi organizează campanii marca Orașe Curate și Comune Curate în 8 județe din România. Aceste campanii sunt organizate cu ocazia Zilei Internaționale a Reciclării Deșeurilor Electrice și Electronice, care se sărbătorește în fiecare an pe data de 14 octombrie.

Campaniile oferă soluții la îndemâna publicului larg, cetățenii având la dispoziție:

1) Preluarea GRATUITĂ de la domiciliu a deșeurilor voluminoase (minim 50 kg deșeuri electrice / frigider / mașină de spălat etc).

2) Predarea la puncte de colectare dedicate.

Pentru a încuraja inițiativa de colectare-reciclare, organizatorii oferă PREMII. Pentru mai multe informații despre fiecare campanie în parte vă invităm să urmăriți website-ul www.ecotic.ro, secțiunea Campanii.

Programarea campaniilor este următoarea:
Rădăuți: 17 – 28 octombrie,
Giurgiu: 17 – 21 octombrie,
Botoșani: 24 octombrie – 11 noiembrie,
Popești Leordeni: 24 – 28 octombrie,
Chiajna: 24 – 28 octombrie,
Comănești: 31 octombrie -19 noiembrie,
Galați: 31 octombrie – 25 noiembrie,
Constanța: 31 octombrie – 4 noiembrie,
Arad: 17 octombrie – 30 noiembrie,
Găești: 31 octombrie – 19 noiembrie.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai multe detalii și regulamentul campaniilor este disponibil pe www.ecotic.ro

ECOTIC este prima organizație a producătorilor și importatorilor de echipamente electrice și electronice (EEE) din România, fondată în anul 2006, care pune la dispoziție gratuit recipienți pentru colectarea separată a deșeurilor de echipamente electronice de mici dimensiuni, inclusiv surse de lumină și baterii, precum și preluarea gratuită a echipamentelor voluminoase de la sediul firmei sau de la domiciliu. Pentru mai multe detalii, sunați la 021 9641.


Mangalia News, 22.10.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply