Sărbătorim „Ziua Națională a produselor agroalimentare #românEști🇷🇴” și ne bucurăm de recolta de toamnă, la Târgul de la MADR!

0
439

Veniți la Târgul de la MADR, să ne bucurăm împreună de recolta de toamnă!
Sărbătorim „Ziua Națională a produselor agroalimentare #românEști🇷🇴”!

Vă invităm să faceți o fotografie care să vă rămână amintire! Am amenajat o zonă dedicată fotografiilor care să-i încânte pe toți cei care apreciază produsele agroalimentare #românEști! Postați fotografiile pe social media, folosind hashtagul #românEști

Sâmbătă dimineață s-a deschis târgul organizat în curtea MADR, cu ocazia „Zilei Naționale a Produselor Agroalimentare Românești”! Vă așteptăm, până luni seara, pe 10 octombrie, să vă faceți piața în curtea MADR! Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici: https://www.facebook.com/madr.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Aduceți toamna în casele dumneavostră, cu flori specifice sezonului!

Tu ai vizitat standul Cramei Viișoara?
Crama Viișoara (Cobadin – Constanța) este înființată în anul 2016, iar suprafata cultivata este de 350 ha, cu o capacitate de stocare de 3,6 milioane litri (vinuri albe, rosii și roze).
Crama dispune de o tehnologie de ultimă generație și de o producție proprie de struguri de o calitate superioară. Vinurile cramei au ajuns pe piețele din întreaga lume într-un timp destul de scurt de la înființare.
Crama Viișoara cultivă și procesează sortimente de struguri roșii – Merlot, Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră, Pinot Noir și sortimente de struguri albi – Chardonnay, Sauvignon Blanc, Pinot Gris, Fetească Albă, Tămâioasă Românească, Muscat Ottonel, Traminer, Reasling Italian. Vinificarea lor este facută în vinuri seci, demiseci, demidulci și dulci, sub diverse moduri de îmbuteliere.
Gamele de vinuri sunt variate, iar calitatea superioară a lor a dovedit faptul că au obținut numeroase medalii de aur și argint la concursurile naționale și internaționale.

Vreți să manâncați ceva inedit, dar totodată gustos? La noi la târg aveți ocazia să gustați mici din carne de mangaliță, pregătiți cu pricepere de producătorul Dan Limbășan. De asemenea, fermierul a adus și alte preparate precum: cârnați, șuncă, jumări, pastă de jumări. Fermierul a pus bazele unei afaceri de familie, în urmă cu aproximativ 10 ani, care s-a dezvoltat treptat, reușind să devină un promotor al rasei mangalița.


Mangalia News, 10.10.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply