Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) s-a alăturat ediției 2022 a Salonului Auto București (SAB), în calitate de partener

0
429

farmec.ro
carturesti.ro%20
La deschiderea SAB 2022, MAT a fost reprezentat de către secretarul de stat Angel Călin, care a transmis un mesaj de susținere a acestui eveniment de tradiție al industriei automotive.

„Implicarea tuturor ministerelor în cadrul acestui eveniment reprezintă un mesaj foarte sănătos prin care instituțiile publice și mediul de afaceri își unesc forțele și promovează o ramură economică majoră, care angajează peste 200.000 lucrători. Ministerul Antreprenoriatului și Turismului susține printr-o serie de programe antreprenorii și investitorii care au ales România ca spațiul pentru dezvoltarea afacerilor și ne bucură faptul că în următoarele zile ministerul va susține câteva dezbateri prin care să putem promova mai bine instrumentele pe care un antreprenorul le are la dispoziție atât pe zona de comerț exterior, cât și pe zona atragerii de fonduri nerambursabile. Felicitări tuturor expozanților și îmi doresc să ne vedem la fiecare ediție!”, a declarat Angel Călin, secretar de stat al Ministerului Antreprenoriatului și Turismului.

În următoarele zile, MAT va susține două dezbateri în cadrul SAB 2022:
1. Vineri, 07 octombrie 2022, ora 11:00 – Instrumente pentru dezvoltarea comerțului exterior și atragerea investițiilor străine.
Participanți:
Invest România – Raphael Dima și Alexandru Mitroi și
Direcția Comerț Exterior – Claudiu Ionescu și Cristian Cutas.
Moderator: Camelia Spătaru, președinta Asociației Smarticity.

2. Joi, 13 octombrie 2022, ora 11:00 – Măsurile de susținere a antreprenorilor români
Participanți: Camelia Taină, directorul general al Direcţiei Antreprenoriat şi Programe de Finanţare.
Moderator: Camelia Spătaru, președinta Asociației SmartCity.

Dezbaterile vor fi transmise și pe pagina de Facebook MAT (link).


Mangalia News, 07.10.2022.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply