„Gala Olimpicilor Callatieni” va avea loc Marți, 4 octombrie, în Sala de Festivități a Liceului Teoretic „Callatis”, ca o avanpremieră la Ziua Mondială a Educației

0
456
farmec.ro%20-%20Livr%u0103m%20frumuse%u021Be%21
În anul școlar trecut, elevii care studiază la Liceul Teoretic ”Callatis” au obținut rezultate deosebite la diverse Olimpiade și competiții școlare pe care nu am reușit să le răsplătim și apreciem pe deplin. În acest sens, ne-am propus să celebrăm 5 octombrie, Ziua Mondială a Educației, în avans, printr-un eveniment în care să ne arătăm recunoștința față de elevii noștri și de cadrele didactice care i-au motivat să devină merituoși.

Ce ne dorim? Să apreciem eforturile a peste 100 de elevi care, anul trecut, s-au evidențiat prin rezultatele obținute la fazele judetene ale diverselor olimpiade și concursuri școlare pe discipline, alături de alți 5 elevi cu rezultate frumoase la etapa națională a Olimpiadei de TIC, a Olimpiadei de Informatică, a Olimpiadei de Lingvistică, a Olimpiadei de Religie și a Olimpiadei de argumentare, dezbatere și gândire critică ”Tinerii dezbat”. Răsplătindu-i pe ei, nu doar îi vom încuraja să își continue progresul, dar îi vom motiva și pe colegii lor să aspire la rezultate similare.

La acest eveniment festiv invităm nu doar părinții elevilor, ci și autoritățile locale și membrii comunității care doresc să valorizeze și să recunoasă performanța elevilor și cadrelor noastre didactice, comunicându-le astfel mesajul că suntem o comunitate unită care încurajează educația de calitate și o sprijină, pentru că ne dorim ca ei să ne facă viitorul mai prosper.

„Gala Olimpicilor Callatieni” va avea loc în Sala de Festivități a Liceului Teoretic ”Callatis”, marți, 4 octombrie, de la ora 13:00.

Vă așteptăm cu drag!

Director, prof. Daniela Diaconu,
Director adjunct, prof. Simona Gherfi.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 29.09.2022.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply