Via Transilvanica Day – The Grand Opening! Marea inaugurare! La Alba Iulia, pe 8 octombrie, Drumul care unește, se dă în folosință! Ne vedem acolo!

0
1107

farmec.ro
carturesti.ro%20

Via Transilvanica Day – The Grand Opening!

Tibi Useriu: „Sunt extrem de bucuros să dau mai departe acest anunț! Via Transilvanica va fi finalizată în întregime, după patru ani jumătate de muncă asiduă, iar sărbătoarea grandioasă a întregului traseu va avea loc în forma unui „Târg”: loc de întâlnire, schimb de experiențe turistice cu organizații, trasee, destinații turistice din toată țara și din toată lumea! Deocamdată, mai avem puțin de lucru în județul Alba, dar deja visez la ziua de 8 octombrie, la toate experiențele faine pe care le vom avea împreună. Voi fi acolo, alături de ceilalți ambasadori Via Transilvanica și oameni ai drumului!”

Vă invităm să ne fiți alături la finalul epic al construcției „Drumului care unește”, ce se va desfășura sub forma unui Târg de drumeții și al unor evenimente festive și care va fi începutul unei noi ere turistice în domeniul drumețiilor din țară! Vom împărtăși experiențe, frumuseți și bunătăți locale și ne vom cunoaște cu toții sub semnul traseului de lungă distanță, Via Transilvanica!

Save the date – 8 octombrie, Alba Iulia, drumul care unește, VT se dă în folosință! Ne vedem acolo!


Mangalia News, 02.10.2022.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply