Noi investiții în comuna Limanu! Peste 1 milion de euro pentru reabilitarea și dotarea Căminului Cultural din localitatea Limanu

0
900
In timp ce lucrările la Căminul Cultural din 2 Mai sunt aproape de finalizare, Primăria Comunei Limanu a atras peste 1 milion de euro pentru reabilitarea si dotarea Căminului Cultural din localitatea Limanu.

Proiectul de reabilitare a fost gândit si elaborat de echipa administratiei locale, iar astăzi, conducerea Ministerului Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei a semnat finantarea lucrărilor, prin Compania Nationala de Investitii. Este o investitie ambițoasă, ce are ca termen de finalizare 17 luni de la semnarea contractului.

Cofinanțarea asigurată de Primăria Limanu se ridică la 77.000 euro, bani din bugetul local. Practic, se vor executa lucrări pe o suprafață totală de aproximativ 900 de mp, regimul de înăltime fiind parter si etaj. Este un succes al administratiei locale, care a lucrat la acest proiect aproape doi ani.

A fost o promisiune asumată în fața celor care trăiesc în comuna noastră și iată că eforturile se concretizează în investitii reale, în beneficiul întregii comunități.


Mangalia News, 02.10.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply