MESAJ IMPORTANT pentru turiștii românii care au achiziționat pachete de vacanță de la agenția Soley Tour și care se află în Turcia, în imposibilitatea de a se întoarce în România!

0
362
starshiners.ro%20
Ministerul Antreprenoriatului și Turismului realizează toate demersurile necesare pentru identificarea situației expuse pe o pagină de socializare de către administratorul Soley Tour, Agenție de Turism specializată pe destinații din Turcia, Licență nr. 2316/ 17.11.2020.

Informații Utile pentru Turiști:
Turiștii românii care au achiziționat pachete de vacanță și care se află deja în Turcia, dacă sunt în imposibilitatea de a se întoarce în România, sunt rugați să ia legătura cu Consulatul General al României la Istanbul – http://istanbul.mae.ro/contact

În cazul în care serviciile achiziționate nu au fost asigurate de către agenție, recomandăm turiștilor români să păstreze documentele financiare care justifică cheltuielile realizate pentru întoarcerea în țară sau continuarea sejurului conform pachetului achiziționat.

Informații despre situația Agenției Soley Tour:
La acest moment, societatea nu a depus cererea de intrare în procedura de insolvență, ci se află în procedura de incapacitate de plată. Totodată, societatea are un instrument de garantare de 100.000 euro, care poate fi accesat după declararea stării de insolvență.

În cursul zilei de luni, 22 august a.c., reprezentanții MAT vor efectua o verificare a situației agenției și a pachetelor și serviciilor turistice comercializate.


Mangalia News, 22.08.2022.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply