Dezbatere publică – Proiectul Legii învățământului preuniversitar – luni, 22 august 2022, la Prefectura Constanța

0
1013

ISJ Constanța anunță: Dezbatere publică – Proiectul Legii învățământului preuniversitar.

În această perioadă Ministerul Educației le-a propus tuturor factorilor decizionali implicați în procesul educațional un demers de politică publică un argument pentru a construi și a dezvolta în mod responsabil un sistem de educație de calitate, responsiv, suportiv. Acest fapt impune o reformare curriculară specifică și o mentalitate garantată de o atitudine proactivă. Proiectele legilor educației reprezintă fundamentul unui învățământ de excelență echitabil, care are ca principal obiectiv educația individualizată, aplicată coerent și amplu asupra nevoilor reale ale beneficiarului direct-elevul.

În acest context, Inspectoratul Școlar Județean Constanța, în parteneriat cu Instituția Prefectului-Județul Constanța, organizează în data de luni, 22 august 2022, ora 13.00, în sala Remus Opreanu a Instituției Prefectului dezbaterea prilejuită de lansarea Proiectului Legii învățământului preuniversitar, în prezența unui reprezentant al Ministerul Educației.

La eveniment sunt invitați parteneri ai Inspectoratului Școlar Județean Constanța, elevi, părinți, organizații sindicale, manageri școlari, reprezentanți ai organizațiilor nonguvernamentale cu activitate consistentă în domeniul educației, derulată la nivelul județului nostru.
În vederea unei comunicări publice corecte și eficiente, la finalul acțiunii (ora 15.00), pe platoul din fața Instituției Prefectului-Județul Constanța vor avea loc declarații de presă, cu participarea reprezentanților instituțiilor prezente la eveniment.

16 – 24 august: Calendarul dezbaterilor organizate de Ministerul Educației/la care participă Ministerul Educației pe tema proiectelor de legi ale educației „România Educată” (sursa: https://www.facebook.com/SorinMCimpeanu/):

[22 august] Prefectura Constanța & ISJ Constanța: dezbatere privind proiectele de legi ale educației „România Educată” (profesori și directori – eveniment în format hibrid).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 22.08.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply