Clubul Sportiv Recreativ Callatis | Primăria Mangalia a mai făcut un pas pentru construirea complexului sportiv ce va avea două bazine de înot și un teren de fotbal acoperit

0
1719
  • Prin realizarea acestui „Club sportiv recreativ Callatis”, se dorește a se asigura o locație optimă din punct de vedere al modernizării și dotării, unde cetățenii Orașului Mangalia, să învețe sa înoate, să desfășoare diverse activități sportive.

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul de investiții dezvoltat de către UAT Mangalia.

Este vorba de construirea Clubului sportiv recreativ Callatis, cu respectarea prevederilor Regulamentului Local de Urbanism aferent PUG, care va fi amplasat pe strada Negru Vodă nr. 41 din Mangalia.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului, cât și la sediul Primăriei din Mangalia.

Reamintim că în septembrie 2021, Primăria municipiului Mangalia a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru înființarea Clubului sportiv recreativ Callatis. Atribuirea a avut loc pe 1 septembrie 2021, rezultatul final fiind publicat, conform licitatiapublica.ro, pe 22 septembrie. Primăria Municipiului Mangalia intenționează să încheie contractul având ca obiect proiectare și execuție „Club sportiv recreativ Callatis”.

Prin realizarea acestui „Club sportiv recreativ Callatis” se dorește a se asigura o locație optimă din punct de vedere al modernizării și dotării, unde cetățenii Orașului Mangalia, să învețe sa înoate, să desfășoare diverse activități sportive și chiar să găzduiască competiții sportive interne organizate intre instituțiile de învățământ locale și chiar învecinate.

Bazinele de înot sunt baze sportive cu o rentabilitate socială importantă fiind puse exclusiv în slujba cetățenilor și structurilor sportive publice și private păstrând astfel caracterul de serviciu public oferit de către autoritatea locală Orașul Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Complexul sportiv este format din:

– complex de natație acoperit, prevăzut cu 2 bazine de înot de dimensiunile 25 m x 16 m si 16 m x 8 m, vestiar (recepție, grupuri sanitare, cabinet medical, spații administrative), camera tehnică și vas de compensare. Suprafața de 1441 mp, cu regim de înălțime de max 10 m.

– teren de fotbal acoperit temporar cu structură presostatică, cu dotările aferente, suprafața de 1.189,44 mp.

– teren de sport multifuncțional (baschet, handbal, tenis cu dotările aferente, suparafața de 510 mp.

Valoarea finală a achiziției este de 7.248.950 lei. Societatea câștigătoare este Zone Sport Tech.Ro SRL. […]

Continuarea, în ziuaconstanta.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply