SunsetSea-mphony 2022, un succes! ”Hai la Horă, învârtește roata!” [VIDEO]

0
624

Ediția a șasea a evenimentului marca „SunsetSea-mphony”, care se încheie astăzi, a fost un succes, la fel ca în fiecare an.

Mii de constănțeni și turiști s-au bucurat de cele 12 concerte susținute de orchestra BiggDimma’Band a Academiei Naționale de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj – Napoca, în Parcul Arheologic și pe faleza Cazinoului din Constanța, au fredonat și s-au prins în horă, împreună cu membrii trupei, cele mai cunoscute melodii din repertoriu.

„Serile din Constanța au devenit mai frumoase pentru cei care au participat la proiectul nostru. Suntem încântați că SunsetSea-mphony a devenit deja o tradiție. Am muncit din greu la acest proiect, dar satisfacția că SunsetSea-mphonya devenit un reper pentru viața culturală locală ne face să depășim toate greutățile și să mergem înainte. Mulțumim tuturor celor care au făcut posibil acest lucru”, a declarat Georgiana Rusu, organizator al evenimentului.

Proiectul „SunsetSea-mphony 2022” este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Asociația Culturală Georgiana Rusu, în parteneriat cu Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret Constanța și Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj Napoca. Buget total 333.500 lei, din care 300.000 lei finanțare de la Primăria Municipiului Constanța și 33.500 contribuție proprie a beneficiarului. Sponsor: InfinityArt Dental.

Proiectul este inclus în agenda de activități a programului Constanța – Capitala Tineretului din România 2021 – 2022.

Proiect: SunsetSea-mphony 2022.
Valoarea totală a proiectului: 333.500 lei.


Mangalia News, 06.08.2022.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply