Festivalul „BACLAVAUA DE AUR”, Mangalia, ediția I – 29 și 30 iulie 2022. Deschiderea festivă, astăzi, la ora 17:00, în Piața Republicii

0
494
starshiners.ro%20

Prima ediţie a Festivalului ‘Baclavaua de aur’ va avea loc vineri şi sâmbătă, în Piaţa Republicii din Mangalia.

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei, Festivalul este organizat cu implicarea Uniunii Democrate Turce din România, Filiala Mangalia. Astfel, pe platoul din faţa Casei de cultură vor fi montate patru corturi mari, unde vor fi amenajate standurile cu produse tradiţionale, precum plăcinte cu carne, cu brânză, dulciuri şi baclavale.

În cadrul primei ediţii a evenimentului, Vineri, 29 iulie, de la ora 17:00, vor avea loc prezentări de produse tradiţionale turceşti, un spectacol artistic, dar şi multe alte surprize. Potrivit organizatorilor, spectacolul artistic de vineri va fi susţinut de Ansamblul de dansuri turceşti „Fidanlar”, din Constanţa. Sâmbătă, 30 iulie, programul va continua cu Ansamblul „Tuna” din Tulcea, iar la ora 14:00, va avea loc şi o demonstraţie de pictură pe apă ‘EBRU’, în incinta Bibliotecii Municipale, arată sursa citată. Cei care vor pregăti delicioasele preparate tradiţionale turceşti vor primi diplome de participare din partea organizatorilor.

MN: Celelalte articole despre Festivalul ”Baclavaua de Aur” de la Mangalia, le puteți citi AICI.


Mangalia News, 29.07.2022.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply