Mangalia se pregătește de Festivalul „Baclavaua de Aur” | 29-30 iulie 2022, prima ediție, în Piața Republicii

0
1328

Mangalia se pregătește de Festivalul „Baclavaua de Aur”, prima ediție, care va avea loc în zilele de 29-30 iulie 2022, pe platoul din fața Casei de Cultură.

„În zilele de vineri, 29 și sâmbătă, 30 iulie, la Mangalia, în Piața Republicii, va avea loc Festivalul „Baclavaua de Aur” – “Altın Baklava Festivali”, ediția I, eveniment în cadrul căruia va avea loc prezentarea produselor tradiționale turcești, un spectacol artistic și vor fi și alte multe surprize pentru participanți”, după cum declară doamna Reyhan Ismail, reprezentantă a UDTR, filiala Mangalia, pentru cotidianul online Mangalia News.

„La deschiderea Festivalului, vineri, 29 iulie, ora 17:00, vor participa oficiali din partea Prefecturii Constanța, Consulatului Turciei, Primăriei Mangalia, președintele UDTR, precum şi alțı membri de seamă ai Uniunii. Spectacolul artistic de vineri va fi sustinut de Ansamblul de dansuri turcești “Fidanlar” din Constanța. Sâmbătă, 30 iulie, programul va continua cu Ansamblul “Tuna” din Tulcea, iar la ora 14:00, va avea loc și o demonstratie de pictură pe apă „EBRU”, în incinta Bibliotecii Municipale. În Piața Republicii, pe platoul din fața Casei de Cultură din Mangalia, se vor monta patru corturi mari, unde vor fi amenajate standurile cu produse tradiționale – plăcinte cu carne, cu brânză, dulciuri şi, bineînțeles, nelipsitele baclavale. Se vor acorda și diplome participanților la Festival, însoțite de câte o amintire de la Mangalia”.


Mangalia News, 27.07.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply