Festivalul „BACLAVAUA DE AUR”, Mangalia, 29-30 iulie 2022, ediția I, cu muzică și dansuri tradiționale, dar și cu produse specifice turcești: plăcinte cu carne, cu brânză, dulciuri şi nelipsitele baclavale!

0
2620

Festivalul „Baclavaua de Aur”, Mangalia, 29-30 iulie 2022.

„În zilele de vineri, 29 și sâmbătă, 30 iulie, la Mangalia, în Piața Republicii, va avea loc Festivalul „Baclavaua de Aur” – “Altın Baklava Festivali”, ediția I, eveniment în cadrul căruia va avea loc prezentarea produselor tradiționale turcești, un spectacol artistic și vor fi și alte multe surprize pentru participanți”, după cum declară doamna Reyhan Ismail, reprezentantă a UDTR, filiala Mangalia, pentru cotidianul online Mangalia News.

„La deschiderea Festivalului, vineri, 29 iulie, ora 17:00, vor participa oficiali din partea Prefecturii Constanța, Consulatului Turciei, Primăriei Mangalia, președintele UDTR, precum şi alțı membri de seamă ai Uniunii. Spectacolul artistic de vineri va fi sustinut de Ansamblul de dansuri turcești “Fidanlar” din Constanța. Sâmbătă, 30 iulie, programul va continua cu Ansamblul “Tuna” din Tulcea, iar la ora 14:00, va avea loc și o demonstratie de pictură pe apă „EBRU”, în incinta Bibliotecii Municipale. În Piața Republicii, pe platoul din fața Casei de Cultură din Mangalia, se vor monta patru corturi mari, unde vor fi amenajate standurile cu produse tradiționale – plăcinte cu carne, cu brânză, dulciuri şi, bineînțeles, nelipsitele baclavale. Ca semn de recunoștință pentru cei care vor pregăti delicioasele preparate tradiționale turcești, organizatorii Festivalului vor acorda acestora Diplome de participare”.

Organizator: Primăria Municipiului Mangalia, cu implicarea U.D.T.R, Filiala Mangalia.


Mangalia News, 22.07.2022. (republicare: 25.07.2022).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply