De la IPJ Constanța: Acțiuni pe linia prevenirii și combaterii faptelor ilegale în zona plajei si zona adiacentă | Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

0
458

Actiuni ale polițiștilor:

In perioada 15-17 iulie a.c., politisti din cadrul Politiei statiunii Eforie au desfasurat o actiune pe linia prevenirii si combaterii faptelor ilegale in zona plajei si zona adiacenta. Astfel, au fost legitimate peste 75 de persoane, fiind oprite, pentru control, peste 20 de vehicule. In urma activitatilor, politistii au aplicat 29 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de aproximativ 8.000 de lei, dintre care 28 la Legea nr. 61/1991 si 1 la O.U.G. 195/2002.

La data de 17 iulie a.c., politisti din cadrul Sectiei 4 Rurala Medgidia au desfasurat o actiune pe linia prevenirii si combaterii infractiunilor comise cu violenta, precum si cele contra patrimoniului, in comunele Cobadin si Castelu. Astfel, politistii au legitimat peste 40 de persoane, fiind oprite, pentru control, aproximativ 20 de vehicule. In urma activitatilor, politistii au aplicat 5 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 5.000 de lei, toate la Legea 61/1991.

Infracțiuni la regimul rutier, constatate la polițiști

La data de 17 iulie a.c., in jurul orei 23.50, politisti din cadrul Serviciului Rutier au identificat un barbat de 33 de ani, care a condus un autoturism pe DN 3, in orasul Murfatlar, in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice. In urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur in aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei in sange.

La data de 17 iulie a.c., in jurul orei 23.30, politisti din cadrul Sectiei 5 Constanta au identificat un barbat de 29 de ani, care a condus un autoturism pe Bulevardul 1 Mai Vechi, in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice. In urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,00 mg/l alcool pur in aerul expirat, acesta fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei in sange.

La data de 17 iulie a.c., in jurul orei 20.30, politisti din cadrul Sectiei 6 Rurala Cernavoda au identificat un barbat de 22 de ani, care a condus un autoturism pe strada Principala din comuna Saligny, in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice. In urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,11 mg/l alcool pur in aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei in sange. In toate cauzele au fost intocmite dosare de cercetare penala.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 19.07.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply