Azi începe Campionatul European de înot pentru juniori! HAI, ROMÂNIA! 20 de milioane de inimi vor bate timp de șase zile pentru 26 de tineri, frumoși, ambițioși și talentați sportivi români

0
430

FRNPM: Azi începe Campionatul European de înot pentru juniori!
HAI ROMÂNIA!

20 de milioane de inimi vor bate timp de șase zile pentru 26 de tineri, frumoși, ambițioși și talentați sportivi români. De marți și până duminică, 26 de sportivi români vor arăta tot ceea ce au ei mai bun nu doar unei țări, ci unui continent întreg.

De azi și până duminică, 26 de sportivi români vor face nu ca doar bazinul din Complexul Sportiv de Natație din Otopeni să vibreze, ci o țară întreagă!
Timp de șase zile, toată România este alături de cei 26 de sportivi tricolori care ne reprezintă la Campionatul European de înot pentru juniori.
Așadar, în perioada 5-10 iulie 2022, Complexul Sportiv de Natație din Otopeni găzduiește întrecerile Campionatul European de înot pentru juniori.
494 de sportivi din 42 de țări vor concura în România la o competiție pe care țara noastră o organizează în premieră.


Detalii despre lotul României, programul complet, link-urile cu listele de start, rezultate LIVE, transmisii LIVE și informații despre bilete, în link-ul de mai jos:
TOȚI SUNTEM ALĂTURI DE VOI!
HAI, ROMÂNIA!
https://frnpm.ro/…/azi-ncepe-campionatul-european-de…


Mangalia News, 05.07.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply