CROSUL COPIILOR, Limanu-2Mai | Ziua Internațională a Copilului, 1 Iunie, o zi a bucuriei pentru cei mai mici locuitori din sudul litoralului românesc | Galerie FOTO

0
861
Miercuri, 1 Iunie, de ziua lor, copiii s-au distrat alături de părinți la Crosul Copiilor, organizat de Școala Gimnazială Nr. 1 Limanu. Peste 600 de pitici din Limanu, 2 Mai, Vama Veche, Mangalia, 23 August, Pecineaga, Albești, Cotu Văii, Eforie si Constanta au alergat în cadrul Crosului Copiilor, ediția a IV-a și au salutat sosirea verii!

Noi ne-am bucurat, alături de cei mici și suntem încântați că putem să reluăm organizarea evenimentelor care ne-au unit ca și comunitate și ne-au transformat intr-o familie.
Mulțumim voluntarilor care ne-au susținut acțiunea, precum Crucea Roșie și elevii Liceului Callatis, dar și participanților la acest eveniment care deschide vara.
Mulți ani, veseli și norocoși, tuturor copiilor și cât mai multe vise îndeplinite! O zi fericită și plină de zambete, dorim tuturor celor mici, dar și părinților!

Albumul foto integral al evenimentului poate fi vizionat AICI.


Mangalia News, 02.06.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply