Concert Irina Rimes, de Ziua Copilului, la Mangalia | Nu vor lipsi animatorii cu baloane modelate și „face painting”, nici surprizele dulci, pentru cei mici

0
1518

farmec.ro
carturesti.ro%20

Primăria Mangalia a pregătit, de Ziua Internațională a Copilului, un spectacol artistic, cu participarea îndrăgitei soliste Irina Rimes, dar și a altor artiști locali.

Evenimentul se adresează în special celor mici, care sunt așteptați, alături de cei dragi, pe platoul din fața Casei de Cultură, miercuri, 1 Iunie, de la orele 18.00, pentru a sărbători, în număr cât mai mare ziua care le este dedicată. Vor întreține atmosfera mai mulți animatori, care vor antrena copiii în activități de modelare a baloanelor. La dispoziția celor mici, vor mai fi specialiști în ”face painting”, care vor realiza picturi haioase pe chipurile lor. De la ziua bucuriei și a veseliei, nu vor lipsi surprizele dulci, astfel că toți participanții la eveniment vor avea o zi minunată, plină de culoare și de voie bună.

Cu această ocazie, primarul Radu Cristian și comunitatea din Mangalia urează tuturor copiilor, de ziua lor, un sincer ”La Mulți Ani”!


Mangalia News, 28.05.2022.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply