Festivalul Lavandei, Pecineaga, la cea de-a IV-a ediție, 11-25 iunie 2022 | Parfum de lavandă, pe ”Tărâmul Mov”

1
4230

Iată că a sosit vremea să anunțăm debutul mult așteptatului eveniment, Festivalul Lavandei, marca „Experiențe Dobrogene“, ajuns în anul 2022 la cea de-a IV-a ediție, ce se va desfășura începand cu 11 iunie, până pe 25 iunie, la Pecineaga.

La 40 kilometri de Constanța și la 12 kilometri de Mangalia, departe de zgomotul și agitația urbană, în plin câmp, pătrunzi într-o altă lume, o lume a simțurilor, plină de parfum și culoare: lanul de lavandă de la Pecineaga, aparținând familiilor Bălănică și Todor. Aici este tărâmul Mov, ținutul Lavandei, ce găzduiește un festival ce nu trebuie ratat. În următoarea perioadă, lavanda ajunge la maturitate și trebuie culeasă, o parte strânsă în buchețele și uscată, cu inflorescența în jos, iar o parte trebuie supusă procesului de distilare din care vor rezulta apa și uleiul de lavandă, folosite ca atare sau încorporate în produse cosmetice foarte căutate pentru proprietățile lor binefăcătoare.

Rețelele de socializare și albumele de amintiri așteaptă miile de fotografii pe care le veti face, în care vor fi surprinse chipuri destinse și zâmbete pe fundalul mov alături de creațiile gazdelor, rama foto supradimensionată, mașina și bicicleta mov, leagăn, băncuțe și alte acareturi… Ca și noutate, anul acesta vă așteaptă în lanul de lavandă un fotograf profesionist, ce vă poate prinde într-o clipă momente foto neprețuite. Tot ce trebuie să faceti este sa va rezervați din timp momentul fotografic, la numărul de telefon 0726551212. Ca să fiți în ton sau trend, un dress code alb-mov ar fi un avantaj.

Toată lumea se va bucura gratuit de Festivalul Lavandei, fără a fi percepută vreo taxă de acces. Gestul reprezintă modul familiilor Bălănică și Todor de a mulțumi pentru beneficiile oferite de „aurul mov“ împărtășind cu ceilalți parfumul și gingășia florilor mov dar n-ar fi rău să achiziționați produsele atent realizate de gazde și chiar să lăsați o mică donație în cutia mov pe care o găsiți la fața locului, donație ce ar putea susține efortul și logistica organizatorilor pe întreaga perioadă a festivalului.

Producția de levănțică este valorificată prin brandul „Parfum de lavandă“ sub care apar: apă florală de lavandă, uleiul de levănțică, săpunul cu ulei esențial și bază de glicerină, sare de baie cu ulei și flori din planta aromatică și medicinală atât de îndrăgită.

Săculeți umpluți cu flori de levănțică, semne de carte, pandantive, broșe, brățări și cercei din flori de lavandă imortalizate în rășină completează gama „Parfum de lavandă“.
Evenimentul este un concept marca ”Experiențe Dobrogene”, organizat de echipa Experiențelor / Inomar Cluster și familiile Bălănică și Todor, posesoarele lanurilor de lavandă.

Pentru direcționare către lanul de Lavandă: 0764901779, 0726486652, fam. Bălănică și Todor. Pentru informații legate de excursii – Cami Oprea / Experiențe Dobrogene, 0722430187.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


Mangalia News, 01.06.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Parfumul cu arome de lavanda emana prospetime si liniste.
    Notele delicate de lavanda, imbinate cu accente florale si lemnoase, creeaza o experienta unica, calmanta si revigoranta.
    Acest parfum nu doar ca improspateaza aerul, ci si aduce beneficii pentru starea de bine, avand proprietati relaxante si anti-stres. https://www.homearoma.ro/cumpara/parfum-odorizant-de-camera-jasmine-lavanda-110-ml-237 daca doresti un parfum
    In oricare din situatiile in care este folosit, pentru aromaterapie sau ca parfum personal, aroma de lavanda este un elixir al echilibrului si al subtilitatii.

Leave a Reply