Polaris M Holding Constanța se alătură proiectului “Eco Art – Ateliere de artă ecologică pentru copii instituționalizați”

0
697
În cadrul acestui proiect, care se va desfășura în lunile aprilie și mai 2022, copii și adolescenți cu vârsta cuprinsă între 10 și 18 ani, instituționalizați în centre de plasament, vor participa la 5 ateliere de artă ecologică cu materiale reciclabile.

Sub îndrumarea unui specialist în ecologie și a 10 artiști plastici, copiii vor realiza, în cadrul fiecărui atelier, minimum 5 produse artistice de dimensiuni diferite, confecționate din materiale reciclabile (lemn, plastic, hârtie/carton, sticlă, doze de aluminiu), ce urmează a fi expuse în cadrul unei expozitii inaugurată pe data de 1 iunie, la sediul Asociației Centrul Comunitar “Open Doors”.

Activitățile practice realizate în cadrul atelierelor le oferă copiilor oportunitatea de a socializa, le dezvolta abilitățile artistice și le crește interesul pentru artă și protejarea mediului. Polaris este partener în acest proiect și a pus la dispoziția organizatorilor materialele necesare desfășurării proiectului.

Proiectul este organizat de de Rusu I Georgiana PFA și co-finanțat de Administratia Fondului Cultural Național, alături de partenerii Polaris M Holding și Asociația Centrul Comunitar “Open Doors”.

Mai multe informații, aici: Eco Art – Ateliere de artă ecologică pentru copiii aflați în centrele de plasament din județul Constanța


Mangalia News, 21.04.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply