”Instrumente de politici publice pentru relansarea economiei românești” – dezbatere organizată de Asociația Companiilor de Distribuție de Bunuri din România și ANAT

0
438
➢ Inițiativa legislativă privind anularea unor obligații fiscale (L173/2022), care a fost votată în unanimitate în Senatul României în data de 11 aprilie a.c.
➢ Modificarea cutumei instituțiilor cu rol în gestionarea fondurilor naționale și europene privind utilizarea codurilor CAEN în stabilirea eligibilității solicitanților în Schemele de finanțare.
➢ Întărirea rolului Legii prevenirii nr. 270/2017.

Acestea au fost temele pe care le-am discutat vineri, 15 aprilie a.c, în cadrul dezbaterii “Instrumente de politici publice pentru relansarea economiei romanesti”, alături de vicepreședintele Senatului, domnul Robert Cazanciuc, liderul grupului parlamentar PNL din Senat, domnul Daniel Fenechiu, președintele Consiliul National al IMM-urilor din Romania, domnul Florin Jianu, și președintele Camera Consultantilor Fiscali, domnul Dan Manolescu.

Suntem bucuroși pentru că, împreună, reprezentanți ai mediului de afaceri, presă și decidenți publici, am avut ocazia unui dialog mai mult decât util, care sperăm să fie încă un pas pentru soluționarea legislativă a multora dintre problemele pe care le întâmpină antreprenorii români.
#Distribuitorii din #România au fost, sunt și vor rămâne unul dintre cele mai importante sectoare de activitate ale economiei naționale și trebuie să se facă auziți!
Le mulțumim partenerilor noștri de la ANAT, co-organizatorii acestui eveniment și tuturor celor care au contribuit la concretizarea sa.

 


Mangalia News, 17.04.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply