Nouă acțiune de ecologizare a siturilor arheologice din centrul istoric al Constanței, organizată de Asociația Culturală Noua Acropolă și MINAC

0
356
starshiners.ro%20

Asociația Culturală Noua Acropolă, cu sprijinul Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța (MINAC), organizează o nouă acțiune de ecologizare a siturilor arheologice din centrul istoric al Constanței. Acțiunea va avea loc duminică, 3 aprilie, la aceasta putând participa, pe lângă voluntarii noștri,  orice alte persoane care doresc să ne susțină în acest demers civic.

Ecologizarea siturilor arheologice reprezintă un angajament de lungă durată al Asociației Culturale Noua Acropolă față de patrimoniul istoric al Constanței. Prin curățenia de primăvară a siturilor arheologice vrem să transmitem un mesaj: trecutul este prețios pentru învățăturile sale și identitatea pe care ne-o oferă, iar entuziasmul și perseverența sunt uneltele de care dispunem în prezent pentru a construi un viitor responsabil.

Acțiunea se înscrie în eforturile Asociației noastre de a promova protejarea naturii și a bimilenarului patrimoniu cultural al al Constanței, ca aspecte esențiale pentru dezvoltarea durabilă a orașului. Cei care doresc să se alăture acțiunii sunt așteptați duminică 3 aprilie
ora 10.00, în Piața Ovidiu, în fața Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța. Materialele necesare vor fi puse la dispoziție de către organizatori.


Mangalia News, 01.04.2022.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply