Filmul Dobrogea, partea I, va putea fi vizionat din 15 aprilie! Dobrogea, tată, Dobrogea! [VIDEO]

0
2668

Poveștile spun că ar exista o Axă a lumii… Eu știu că nu sunt povești.

Am aflat asta, pierdut într-o furtună cumplită, cum a fost și cea în care m-am născut. Furtună din aia pentru care ai nevoie de toată puterea lăuntrică, întrucât ea ascunde șoaptele Ființelor în care mai cred doar copiii și câțiva dintre adulți… Cine a trăit o iarnă în mijlocul Dobrogei, știe la ce mă refer! Având ca tovarăș un simplu Copac rătăcit într-o stepă uitată, an de an, am sfidat Furtuna, punându-i pumnul în piept, iar de fiecare dată Ființele alea au venit să mă vadă când eu, împăcat, adormeam lângă Copac, în plină urgie! Exact în clipa aia de trecere veneau și se cuibăreau în inima mea! Săream dimineața din cei trei saci de dormit acoperiți peste noapte de zăpada depusă sub acel Copac, încercând să le găsesc urmele, să văd unde s-au dus…, dar aripile lor nu au lăsat niciodată urme vizibile în acel tărâm înghețat… Și nimeni nu m-a crezut, ba m-au numit un Zânatec, pierdut.

Așa am jurat, singur în fața unui Copac: Eu, Mircea Bezergheanu, născut în Furtuna cea mare, noaptea, pe o barcă ce traversa grăbită fluviul ce fierbea despărțind două Ținuturi, voi aduna toate semnele și dovezile, pentru a vă arăta! Iar aceasta este povestea mea – Dobrogea, tată, Dobrogea!

În parteneriat cu Fundația Regală Margareta a României, avem deschisă o campanie de strângere fonduri pentru proiectul AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI. Este un proiect ce oferă sprijin concret și imediat familiilor cu copii care trec granița dinspre Ucraina. Găzduirea și o masă caldă sunt asigurate în cadrul unor unități hoteliere partenere din București, pe parcursul lunilor martie-aprilie. După achiziția biletului, vei găsi evenimentul în secțiunea “Biletele mele”, unde este atașat și un buton “Donație Refugiați”.

*După achiziționarea biletului:

  • Vei primi un e-mail cu datele de accesare ale documentarului;
  • Vei avea acces nelimitat pentru revizionarea documentarului timp de 7 zile;
  • Ne vei putea scrie la [email protected], pentru suport tehnic;
  • Vei putea viziona documentarul în regim de “Streaming Online”.

Filmul documentar Dobrogea, partea întâi, va putea fi vizionat din 15 aprilie. Prețul biletului este de 45 Ron. Vreau să știu dacă vi se pare mult, pentru 15 ani de muncă, ținând cont că jumătate din sumă va fi oprită de platforma de streaming, iar publicitatea pentru film va fi și ea scăzută din incasări. (Mircea Bezergheanu).

Filmul Dobrogea, partea I, va putea fi vizionat din 15 aprilie!
Link-ul este – https://streamerse.net/event/dobrogea

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

MN: Albumele Foto/Video extraordinare despre Dobrogea, realizate de Mircea Bezergheanu și publicate de Mangalia News, pot fi vizionate AICI.


Mangalia News, 01.04.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply