Rareș Canea, căpitanul român al echipei de fotbal Bayern Munchen și al naționalei Germaniei a revenit, după două accidentări cumplite: ”Zâmbesc din nou”.

0
628
Tânărul jucător a lipsit un an și jumătate, din cauza unei rupturi de ligamente încrucișate, care a recidivat la începutul acestui sezon.

Rareș Canea (17 ani), fundașul central român născut în Constanța și plecat din țară împreună cu familia în 2011, s-a accidentat grav în august 2020, într-un moment în care era căpitanul lui Bayern Munchen și al naționalei de juniori a Germaniei.

1. Rareș Canea are selecții la naționalele Under 14, Under 15, Under 16 și Under 17 ale Germaniei. Aflat de opt sezoane la clubul bavarez, după ce și-a făcut ”ucenicia” la TSV Grunwald și TSV 1860 Munchen, Rareș a bifat selecții la naționalele Under 14, Under 15, Under 16 și Under 17 ale Germaniei.

De fapt, accidentarea teribilă, ruptură a ligamentelor încrucișate de la genunchiul drept, a venit chiar după ce primise convocarea la Under 17, pentru meciurile amicale cu Belgia și Luxemburg. Canea a revenit după un an, a fost integrat în vară la echipa Under 19 a lui Bayern, dar în perioada de pregătire, accidentarea i-a recidivat.

Vă invităm să citiți continuarea articolului semnat de Cătălin Parfene, în sport.ro

MN: Rareș Canea este mangalian de al nostru, fratele doamnei Larissa Canea. Sănătate multă, Rareș și succese binemeritate, în sport și în viața personală!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply