SALONUL CULTURAL organizat de UZPR și Fundația „Ion I. Brătianu” se va desfășura în perioada 30 martie – 2 aprilie 2022, la Palatul Brătianu

0
1003
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România și Fundația „Ion I. Brătianu” vor organiza ediția din 2022 a salonului de carte al fundației, devenit tradiție, la Palatul Brătianu, de pe Strada Visarion, nr. 4.

Proiectul inițial a căpătat amploare, devenind un SALON CULTURAL și se va desfășura în perioada 30 martie – 2 aprilie 2022. Ediția de anul acesta, dedicată Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, va fi însoțit de o expoziție de pictură, sculptură și caricatură, în cadrul căreia vor fi expuse și două retrospective: Rudolf Schweitzer-Cumpăna și Tia Peltz. Deschiderea, Miercuri, 30 martie, ora 12.00.

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, căreia îi este rezervată, așa cum am spus, ediția din acest an a salonului de carte al Fundației „Ion I. Brătian”, va fi reprezentată de cărțile apărute la Editura UZP, de publicațiile Uniunii, dar și de cărțile membrilor UZPR, apărute sub egida altor edituri.


Mangalia News, 27.03.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply