Radu Cristian: Centura Ocolitoare a Municipiului Mangalia, atât de necesară pentru decongestionarea traficului rutier din oraș, se află pe ordinea de zi a ședinței CL, ce va avea loc joi, 24 martie

0
1427
Centura Ocolitoare a Municipiului Mangalia, atât de necesară pentru decongestionarea traficului rutier din oraș, se află pe ordinea de zi a ședinței CL, ce va avea loc joi, 24 martie.

”Lucrăm la acest proiect de mai mulți ani, am reușit să realizăm studiul de fezabilitate și acum propunem spre aprobarea consilierilor locali parteneriatul cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, care va permite identificarea surselor de finanțare și realizarea șoselei de centură. Mai sunt câțiva pași de făcut până să vedem traficul greu preluat de artera ce se va întinde de la benzinăria de lângă “podul de la Venus” și până la curba de lângă unitățile militare de la ieșirea din oraș, spre Limanu. După discuțiile cu reprezentanții ministerelor de resort, sunt încrezător ca in viitorul apropiat vom vedea demarate lucrările și la acest proiect”, declară astăzi primarul Radu Cristian, pe pagina sa de socializare.


Mangalia News, 22.03.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply