România încheie Campionatul European de Lupte U23 de la Plodiv cu rezultate excepționale: Cinci medalii, dintre care un Titlu European!

0
1113

Federatia Română de Lupte (FRL): Concluzii, Campionatul European de Seniori U23, Bulgaria 2022: România încheie Campionatul European U23 de la Plodiv cu rezultate exceptionale: Cinci medalii, dintre care un Titlu European!

La greco-romane, Mihai Denis a deschis drumul către podium prin medalia de bronz obținută în cadrul categoriei 55 kg, în timp ce Vasile Cojoc (82 kg) s-a clasat pe locul cinci.
Luptele feminine au continuat prezențele pe podium: Ana Andreea Beatrice (55 kg) a devenit Campioană Europeană Seniori U23, făcând imnul României să răsune în sala de la Plovdiv. Au urmat-o alte două luptătoare: Roxana Amina Capezan (65 kg) și Larisa Maria Nițu (72 kg), medaliate cu argint. Ferent Beatrice (cat. 53 kg) a încheiat întrecerea europeană pe locul cinci, iar România s-a clasat astfel pe un loc șase pe Națiuni, la Lupte Feminine.
Luptele Libere au mai adus României o medalie de argint, obținută de sportivul Biro Krisztian (74 kg). Toate aceste medalii sunt concluzia clară că asistăm la o schimbare vizibilă de atitudine și că sportivii români au dat dovadă de ambiție, luptând de la egal la egal cu orice adversar. Speranța unui nou început de drum pentru luptele românești devine certitudine și suntem convinși că munca susținută va corecta și alte aspecte în viitorul apropiat. Felicitări tuturor medaliaților, antrenorilor și staff-urilor tehnice pentru aceste performanțe!

DENIS MIHAI (Greco-Romane, 55 kg) – BRONZ, C.E. U23
Antrenor: Carpen Georgian,
Club: CSS Bacău.
Antrenor descoperitor: Ioan Butucaru.
ANA ANDREEA BEATRICE (Lupte Feminine, 55 kg) – AUR, C.E. U23 
Antrenor: Adina Popescu,
Club: CSA Steaua București.
Antrenor descoperitor: Oancea Marian, CSS Mangalia.
CAPEZAN AMINA ROXANA (Lupte Feminine, 65 kg) – ARGINT C.E. U23
Antrenor: Adina Popescu,
Club: CSA Steaua București.
Antrenor descoperitor: Dobrescu Marin.
NITU LARISA MARIA (Lupte Feminine, 72 kg) – ARGINT, C.E. U23 
Antrenor: Adina Popescu,
Club: CSM Timișoara.
Antrenor descoperitor: Dobrescu Marin.
BIRO KRISZTIAN (Lute Libere, 74 kg) – ARGINT, C.E. U23
Antrenor: Boris Sava,
Club: CSS-CS Municipal Tg. Mureș.
Antrenor descoperitor: Fazakas Csaba, Kozma Jeno.


Mangalia News, 16.03.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply