ANUNȚ! Asociația Oamenilor de Afaceri Constănțeni primește propuneri de la IMM-urile din județ, pentru Calendarul tematic al întâlnirilor mediului de afaceri cu reprezentanții CJC

0
486

Anunț important!

În cursul zilei de luni, 14 martie, conducerea Asociației Oamenilor de Afaceri Constănțeni a participat la o întâlnire cu domnul Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.
În urma celor discutate, Consiliul Județean își arată interesul în vederea unor posibile colaborări cu AOAC (Asociația Oamenilor de Afaceri Constănțeni), pentru dezvoltarea de proiecte care să susțină bunul mers al afacerilor locale. Urmare a acestei discutii, se va întocmi Calendarul tematic al întâlnirilor mediului de afaceri cu autoritățile locale.
În acest sens, se vor organiza dezbateri referitoare la colaborarea pentru dezvoltarea de proiecte care să susțină mediul local de afaceri.

Pentru demararea și stabilirea subiectelor Calendarului tematic avem nevoie de propunerile cât mai multor oameni de afaceri din județul nostru.

  • Ce proiecte ați propune?
  • Ce vă împiedică bunul mers al activității?
  • Care sunt problemele cu care vă confruntați?

Toate propunerile, sugestiile si opiniile dumneavoastră vor fi analizate și incluse pe lista Calendarului tematic de discutii cu reprezentanții autorităților locale, urmând ca la întâlnirile viitoare, membrii Asociației Oamenilor de Afaceri Constănțeni să fie invitați să participe, pentru a se putea ajunge la rezolvarea doleanțelor și dezvoltarea proiectelor propuse. Așteptăm propunerile dvs. pe adresa de mail: [email protected], sau la telefon: 0749313131.


Mangalia News, 16.03.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply