GRATUIT, cursuri de programare IT, oferite de AMVVD și Web Creators Hub, pentru copiii și tinerii din Constanța!

0
559
starshiners.ro%20

Asociația Web Creators Constanța Hub, împreună cu Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități Sucursala Constanța (AMVVD) și-au propus să vină în sprijinul copiilor și tinerilor prin oportunitatea de a oferi GRATUIT inițierea și aprofundarea în limbaje de programare IT. Dorim să oferim cunoștințele și experiența acumulată în proiecte de succes celor dornici de învățare.

Cu ajutorul Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități Sucursala Constanța, a fost utilată o sală dedicată celor care doresc să descopere și să învețe plăcerea și utilitatea calculatorului. Obiectivul acestui parteneriat este să dăm o preocupare sănătoasă tinerilor aflați in situații vulnerabile, iar prin acest proiect putem să le oferim alternativa ideală. Asociaţia militarilor veterani AMVVD Constanţa, printr-o sponsorizare provenită din mediul privat, a reușit să doneze 5 seturi complete formate din monitoare, mouse și tastaturi, căști și unități docking, pentru conexiuni multiple. Grupele de cursanți vor fi formate, pentru inceput, din cinci persoane.

Pentru a putea fi susținut acest proiect, de a învăța tinerii să folosească calculatorul, Asociația Web Creators Constanța Hub va asigura și reconversie profesională pentru alte persoane interesate, la prețuri decente, pentru care se vor elibera Certificate de calificare.

Mergând împreună și sprijinindu-ne unii pe alții, putem forma o mișcare care poate inspira și alte grupuri în a menține domeniile de interes active și în focusul tinerelor speranțe! Sala pentru instruire gratuită este situată pe bd I. C. Brătianu, la Nr. 36. Pentru detalii, sunați la 0723196170, sau contact prin intermediul AMVVD Constanța!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 12.02.2022. (A transmis Cristi Crăciun, președintele AMVVD Constanța).piese-auto-mangalia.roLeave a Reply