Damen – Să vedem dacă putem întoarce această frumusețe de navă cu susul în jos! (Test de răsturnare a navei de căutare și salvare 1906) FOTO

0
2064

Damen: Let’s see if we can turn this beauty upside-down.
Well, during a rollover test, we actually check if she rolls back up. The design of our Search and Rescue Vessel 1906 enables her to self-right within seconds after a capsize or even a 360° roll. She was developed by us in close cooperation with the Royal Rescue Institution (KNRM). Being able to sail with a maximum speed of 30 knots, she will definitely keep her passengers safe and sound in any search and rescue operation in any condition.

Să vedem dacă putem întoarce această frumusețe cu susul în jos.
Ei bine, în timpul unui test de răsturnare, verificăm dacă nava se întoarce. Designul navei noastre de căutare și salvare 1906 îi permite să se autoîndrepte în câteva secunde, după o răsturnare sau chiar un ruliu de 360°. Ea a fost dezvoltată de noi, în strânsă cooperare cu Instituția Regală de Salvare (KNRM). Fiind capabilă să navigheze cu o viteză maximă de 30 de noduri, cu siguranță își va păstra pasagerii în siguranță, în orice operațiune de căutare și salvare, în orice condiții.


Mangalia News, 26.01.2022. (sursa: DamenShipyards).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply