Fares: Gama Biosept, soluția naturală pentru noul val de răceli și viroze respiratorii [VIDEO] (P)

0
935

Fares: Știați că scoarța de salcie, unul dintre ingredientele aflate în compoziția capsulelor Biosept A5, are acțiune antiinflamatoare, analgezică și antifebrilă la fel ca și aspirina, însă fără a a avea efectele secundare ale acesteia? Produsul face parte din schema de tratament recomandată de specialiștii noștri împotriva noului val de viroze și poate fi asociat împreună cu alte produse naturale, în funcție de forma virozei.

Soluția naturală pentru noul val de răceli și viroze respiratorii

Odată cu noul val de infectări, virozele respiratorii revin în centrul atenției cu frecvență sporită, însă cu o intensitate mult mai scăzută, comparativ cu valurile anterioare. Vestea bună este că aceste afecțiuni se pot trata eficient cu remedii naturale, încă de la primele semne de boală. Astfel, în cazul virozelor ușoare, Biosept capsule este recomandarea de primă alegere. În formele medii și severe, asociem și Biosept Forte, capsule moi. Dacă, pe lângă viroză, vă confruntați și cu o infecție bacteriană, recomandăm asocierea cu Biomicin Forte, care este un antibiotic natural cu spectru larg de acțiune.

MN: Toate produsele Fares și multe altele, dedicate sănătății dumneavoastră, le găsiți și în Mangalia, la magazinul ”BUCURIA NATURII”, situat pe strada Vasile Pîrvan, la nr.12. Aici vă întâmpină cu drag doamna Gica Staicu și echipa sa. Pentru detalii, puteți suna direct la telefoanele: https://wa.me/40755766153, sau https://wa.me/40751355122. Despre ”BUCURIA NATURII”, vă invităm să citiți mai multe aici: https://bit.ly/2ZjhpMn.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 25.01.2022.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply