Ministerul Economiei – Răspunsuri la întrebările primite în cadrul procedurii de preselecție a potențialilor participanți direcți și indirecți, la Proiectul Important de Interes Comun European în Microelectronică și Tehnologia Comunicațiilor IPCEI ME-CT

0
559

Ca urmare a lansării apelului pentru participarea la Proiectul Important de Interes Comun European în Microelectronică și Tehnologia Comunicațiilor IPCEI ME-CT, Ministerul Economiei prezintă o listă de răspunsuri la întrebările primite în cadrul procedurii de preselecție a potențialilor participanți direcți și indirecți, aceasta urmând să fie actualizată periodic.

În redactarea răspunsurilor, s-au avut în vedere doar informațiile furnizate prin solicitările primite. Acestea pot fi consultate aici: https://bit.ly/33ESdT1
***
Ministerul Economiei a lansat apelul de preselecție pentru potențialii participanți la Proiectul Important de Interes Comun European în Microelectronică și Tehnologia Comunicațiilor IPCEI ME-CT.
Obiectivul acestui apel este de a sprijini dezvoltarea domeniului microelectronicii în România, abordând una dintre provocările existente la nivelul UE și sprijinind tranziția digitală.

Aplicațiile participanților se redactează în limba engleză și se transmit completate integral, în perioada 17 ianuarie – 07 februarie 2022, către Ministerul Economiei, la adresa de e-mail: [email protected].

Termenul limită de transmitere a aplicațiilor este 7 februarie 2022, ora: 10:00.


Mangalia News, 25.01.2022.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply