MĂSURA 1: Astăzi începe PREÎNSCRIEREA pentru SESIUNEA a II-a, aferentă Măsurii 1 – Microgranturi

0
608

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului: Astăzi, Luni, 18.10.2021, începe preînscrierea pentru sesiunea a doua aferentă Măsurii 1 – Microgranturi. Invităm noii aplicanți eligibili, respectiv Întreprinderi Individuale, Întreprinderi Familiale, Profesii Liberale, dar și pe cei din restul de categorii eligibile care nu au cont, să înregistreze cu semnătură electronică datele reprezentantului legal/împuternicit, cât și datelor IMM/PFA/ONG/CMI/II/IF/profesie liberală, date cu care se vor înscrie, începând cu data de 25 octombrie 2021, ora 10.00, în cadrul sesiunii a doua aferente măsurii de Finanțare “Microgranturi”.

Precizăm că aplicanții care sunt deja înscriși în platforma informatică vor putea utiliza aceste conturi în noua sesiune, cu obligativitatea de a regenera, semna și reîncarca declarațiile și documentele actualizate.

Documentația măsurii, publicată în Monitorul Oficial nr. 989 din data de 15.10.2021, se află pe site-ul instituției, la adresa http://www.economie.gov.ro/anunt-privind-procedura

Linkul de preînscriere este activ la adresa https://granturi.imm.gov.ro/auth/login, iar numărul de call center disponibil pentru suport și asistență tehnică este 0219059!


Mangalia News, 18.10.2021.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply