11 titluri de CAMPIONI naționali, pentru județul Constanța, la Campionatul Național de Lupte, Cadeți şi Cupa României de Seniori și numeroase medalii de argint şi bronz

0
1740

Vicol Vasile Vali: LA CONSTANȚA SE FACE PERFORMANȚĂ, SE DĂ FORMĂ VIEȚII, SE SCULPTEAZĂ CARACTERUL, MINTEA ŞI CORPUL CAMPIONILOR, COPIILOR DUMNEAVOASTRĂ!

Nu mai puțin de 11 titluri de CAMPIONI naționali, a reuşit județul Constanța să obțină, la recent încheiatul Campionat Național de Cadeți şi Cupa României de Seniori! Nu vă mai spun de medaliile de argint şi bronz, care sunt în numar foarte mare.

Am câştigat Locul 1 pe echipe, cadeți, fete, cu echipa Clubului Sportiv Poseidon si tot de la acest club, 2 Mari Campioane Naționale, Alexandra Voiculescu şi Delia Voiculescu, plus prima medalie la seniori, bronz obținut de Nicoleta Tăbîrcă, o medalie cât AURUL!

Clubul Farul, cum mereu ne-a obişnuit, a obținut Locul 1 pe echipe, seniori, prin cei 2 Campioni Naționali de seniori, Razvan Arnaut si Boantă Nicolae, iar la cadeți, Manolache Nicuşor obținând titlul de Campion Național. Liceul cu program sportiv Nicolae Rotaru a reuşit, prin sportivele cumpănene Bianca Iancau, Isabela Marin şi Tabert Alina să cucerească nu mai puțin de 3 titluri de Campioane Naționale. 3 din 3, un rezultat frumos!

De la Clubul Sportiv Mangalia, Daniel Marian Sandu a ieşit Campion Național la cadeți, clubul reuşind să iasă şi Vicecampion pe echipe, cadeți.

Multe rezultate, foarte multe medalii cum mereu ne-au obişnuit luptătorii constănțeni, iar eu ca Preşedinte al Asociației Județene de Lupte Constanța, mă bucur că sunt martor la ceea ce trăim ÎMPREUNĂ şi numai ÎMPREUNĂ vom face mare performanță. Vă mulțumesc pentru că faceți parte din AVEREA mea şi că ÎMPREUNĂ construim ceva frumos şi de durată. Îndrumați copiii către sport, aşa trăiri UNICE şi unitate nu veți întâlni nicăieri! Aşa să ne ajute Dumnezeu. (Vicol Vasile Vali).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


Mangalia News, 18.10.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply