‘Cultură și olimpism’, de Dan Teodorescu și ‘Versuri ce dor, scrise cu umor’, de Rodica Murgu – două noi cărți ce vor fi lansate sâmbătă, 9 octombrie 2021, la Cercul Militar din Iași

0
570

Cartea Cultură și Olimpism, de Dan Teodorescu, are 564 pagini și este la tipar. Va fi lansată în public, la Cercul Militar din Iași, Sâmbătă, 9 octombrie 2021, ora 11.00. Este a 27-a carte și al 29-lea volum al autorului, din ultimii 6 ani. (2 cărți au avut câte 2 volume fiecare).

”La manifestarea culturală de sâmbătă, 9 octombrie, ora 11, de la Cercul Militar Iași, vor fi și două lansări de carte. Își vor lansa volumele in fata publicului Dan Teodorescu – Cultură și Olimpism și Rodica Murgu – Versuri ce dor scrise cu umor. Invitatul special al programului artistic va fi maestrul Marinică Botea, care a declarat că este onorat să accepte invitația noastră și să participe la eveniment împreună cu vioara sa fermecata. Dar lista participanților la eveniment este mult mai lunga. In debutul manifestării, Preotul Militar Dr. Adrian Morțun va conferenția despre Însemnătatea zilei de 14 octombrie – Sf. Cuvioasa Parascheva.

Vă așteptăm cu drag la evenimentul organizat de LSR – Filiala Iasi-Nord Est, in parteneriat cu Uniunea Creatorilor Profesioniști – Sucursala Iași, Cenaclul de Literatură și Pictură Octav Băncilă al Cercului Militar Iași, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din Romania – Filiala Iași. Va fi o manifestare culturală dedicata Zilelor Iașului din acea perioadă!” (Dan Teodorescu).


Mangalia News, 19.09.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply