DOBROGEA, un film de Mircea Bezergheanu [VIDEO] PREMIERA NAȚIONALĂ a filmului va avea loc la Constanța, sâmbătă, 13 noiembrie, la Cinema ”Jean Constantin”

0
1389

farmec.ro
carturesti.ro%20

Mangalia News are onoarea de a vă prezenta, în premieră, scene de început ale filmului DOBROGEA, realizat de Mircea Bezergheanu, în cadrul proiectului său de suflet – Dobrogea, tată, Dobrogea!”. Filmul va avea PREMIERA NAȚIONALĂ la Constanța, sâmbătă, 13 noiembrie, la Cinema ”Jean Constantin”.

Mircea Bezergheanu: ”Am mai lucrat la secvența de început a filmului Dobrogea. Vocea este suprapusă doar pentru teste, să mă ajute la montaj. Coloana sonoră finală se va lucra separat, vocea va fi înregistrată în studio la mine cu recordere și microfoane pro. Acum am folosit voce înregistrată pe telefon, comprimată ca naiba. Mai avem de lucru, dar puteți admira partea video, dacă e de admirat. În funcție de admirația și reacția voastră…, poate mai scap o secvență. Am montat deja 20% din material. Acum vin la montaj secvențele de wild life. Va fi mai ușor, că uaildlaifu îmi ciugulește din palmă. Luaț și priviț, apoi daț cu chietre!” #proiectDobrogea #InTufisuri

BONUS, MN: ”Luaț, tată, luaț! Ăsta e deja perfect, să nu aud Cineaști comentând, că vă caut, după ce vă iau hamprentele dă pă tastatură. Vocea e la înregistrat… Gata, mă apuc de cules inimi”. Secvența din filmul Dobrogea, cu care va începe capitolul Vara:

 

Mircea Bezergheanu: ”Eu n-am știut că Zânele pot plânge, iar la o vorbă dură, ele se pot frânge… Eu n-am știut!… Cum frumos cântă Adrian Bezna”. #proiectDobrogea #InTufisuri. ”Cred că am intrat în Flux, în starea aia… Vă rog, Nu mă salvaț!!!”

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

MN: Alte albume Foto/Video extraordinare, realizate de Mircea Bezergheanu și publicate de Mangalia News, pot fi vizionate AICI.


Mangalia News, 19.09.2021.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply