Campanii de colectare a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice, în Medgidia, Cuza Vodă și Castelu

0
586

Campanii de colectare deșeuri electrice, electronice și electrocasnice în județul Constanța.

În perioada 6 – 11 septembrie, locuitorii din județul Constanța sunt încurajați să se implice activ în protecția mediului, prin colectarea separată a deșeurilor electrice și electronice. ADI „Dobrogea” și ECOTIC, alături de partenerii lor, Consiliul Județean Constanța, Primăria Municipiului Medgidia, Primăria Comunei Cuza Vodă, Primăria Comunei Castelu și Vastum Eco, organizează campanii de colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice, în municipiul Medgidia și în comunele Cuza Vodă și Castelu.

Locuitorii din municipiul Medgidia și din comunele Cuza Vodă și Castelu au la dispoziție în cadrul campaniei:
1)Preluarea GRATUITĂ de la domiciliu a deșeurilor voluminoase (ex: mașină de spălat, frigider etc). Comanda se va face telefonic la numărul de telefon 0771 006 485.
2) Predare la punctele de colectare:
Municipiul Medgidia:
-Str. Poporului – în vecinătatea pieței centrale,
-Str. Podgoriilor – Complexul sportiv ”Iftimie Elisei”.

Comuna Cuza Vodă: Primăria Cuza Vodă – str. Medgidiei nr. 58,
Comuna Castelu: Primăria Castelu – str. Republicii nr. 58.

Fiecare persoană care predă deșeuri electrice și electronice de minim 5 kg cumulate, în municipiul Medgidia, va fi înscrisă automat la tombola cu premii constând în aparate electrice și electronice – un TV, un aspirator, o mașină de făcut pâine.
Fiecare persoană care predă deșeuri electrice și electronice de minim 5 kg cumulate, în comunele Cuza Vodă și Castelu, va primi un premiu instant – o șapcă.


 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply