ARCA TV – ȘCOALA DE GENII, cu Prof. Dr. FLORIAN COLCEAG – episodul 1 [VIDEO]

0
1473

Peste 30 de ani de experiență internațională în educația de excelență. Antrenor al geniilor din România, profesorul olimpicilor la matematică, expert international in educatia copiilor si a excelenței, fondatorul IRSCA Gifted Education, matematician, inventatorul fractalilor algebrici și evaluator al copiilor cu spectru autist.

Avem onoarea de a găzdui o serie de emisiuni, “Școala de genii”, în care Prof. Dr. Florian Colceag explică tuturor părinților cum ar trebui să își educe copiii, pentru ca aceștia să-și păstreze abilitățile de genialitate. De la concepție la adolescența copiilor, dorim să vă oferim cele mai bune soluții pentru educația copiilor Dumneavoastră.

De la cum trebuie să ne pregătim înaintea venirii copiilor pe lume (știați că ei își aleg părinții?) până la educația în adolescență, vom oferi cele mai bune soluții pentru tine, ca părinte, și pentru păstrarea genialității fiecărui copil, genialitate cu care toți sunt înzestrați de la naștere!

Astăzi, inaugurăm primul episod! https://www.arca.tv/scoaladegenii

În primul episod al Școlii de genii, Profesorul Colceag vorbește despre cum trebuie să primim pe lume o nouă viață, de unde vine copilul, cum ar trebui să se hrănească și să gândească mama copilului și despre importanța mediului înconjurător în timpul sarcinii.

Susținerea ta, vizionând emisiunea, va ajuta proiectul Arca TV să funcționeze în continuare.

MN: Mangalia News este partener media oficial în Proiectul ARCA TV USA. Toate articolele publicate de cotidianul online Mangalia News despre acest original proiect destinat românilor de pretutindeni, le puteți vizualiza aici. Mulțumim, Lucian Blaga, CEO Arca TV.


Mangalia News, 17.08.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply