REPREZINTĂ ROMÂNIA, PE PIAȚA GLOBALĂ A CREAȚIILOR CULTURALE! APEL PENTRU ARTIZANI, MEȘTEȘUGARI ȘI DESIGNERI

0
1133

REPREZINTĂ ROMÂNIA, PE PIAȚA GLOBALĂ A CREAȚIILOR CULTURALE! APEL PENTRU ARTIZANI, MEȘTEȘUGARI ȘI DESIGNERI

Asociația La blouse roumaine IA lansează un apel deschis pentru artizani și artizane, creatori și creatoare de artă populară, meșteri, meșteșugari și designeri pentru a reprezenta România în cadrul unor evenimente de anvergură internațională, dedicate meșteșugurilor, artizanatului, artei, design-ului și modei culturale.

Condiții:

  1. Creația și/sau realizarea manuală de ii, cămăși, cojoace, sumane și alte elemente de port tradițional din materiale naturale, respectând canoanele tradiției și specificul local.
  2. Creația și/sau realizarea manuală de textile tradiționale, obiecte și accesorii din piele, obiecte de ceramică, lemn, papură și din alte materiale naturale locale, respectând canoanele tradiției și specificul local.
  3. Creația și realizarea de piese vestimentare sau obiecte de design interior contemporane din materiale naturale,  folosind expresii culturale și tehnici manuale preluate din arta tradițională, cu creditarea originii culturale.
  4. Creația și realizarea de piese vestimentare sau obiecte de design interior, produse în România, folosind tehnici manuale și materiale naturale.

Apelul este deschis atât persoanelor fizice  și persoanelor juridice (PFA-uri, asociații, cooperative, firme etc).

Procesul de selecție va fi jurizat de membrii Asociației La blouse roumaine IA, experți în patrimoniu cultural, modă și design din România și din străinătate și va fi urmat de o etapă de pregătire în vederea promovării pe piața internațională.

Pentru înregistrarea preliminară este nevoie doar de un email la adresa [email protected] prin intermediul căruia să ne trimiteți maxim 10 fotografii cu piesele vestimentare sau obiectele pe care le creați și/sau realizați,  website-ul, pagina de Facebook, Instagram, Pinterest, Etsy sau orice altă platformă pe care vă promovați produsele, o marjă de prețuri (de la cele mai mici până la cele mai mari). Apreciem și un scurt mesaj cu motivația dumneavoastră de a reprezenta România la nivel internațional prin creațiile și produsele pe care le realizați.

Dacă nu sunteți artizan sau designer, ne puteți recomanda favoriții și favoritele dumneavoastră la aceeași adresă: [email protected].

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Vă mulțumim și așteptăm creațiile care considerați că pot spune o poveste despre România, despre tradiție, cultură, artă și frumos!


Mangalia News, 12.07.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply