Ana Ardeleanu: Miracolul şi Bucuria Naturii, Gica Staicu!

0
1285

Ana Ardeleanu: Miracolul şi Bucuria Naturii, Gica Staicu!

Gica Staicu este omul miraculos, omul din al cărui suflet se răsfrânge bucuria de a dărui. A primit de la Dumnezeu şi nu opreşte totul pentru sine. Acest lucru nu ar face-o pe deplin fericită, nu s-ar simţi împlinită, binecuvântată. Domnia sa a hotărât să investească în creaţie, în oamenii care rup din sufletul lor florile frumuseţii şi le dăruiesc celor care, prin potenţialul intelectual şi sufletesc, sunt pregătiţi să primească. E un lucru formidabil, iar asta se întâmplă într-un moment special, de revigorare, de reviriment social, după dureroasa experienţă a pandemiei. Nu întâmplător face acest acest act de generozitate. Domnia sa simte ca un artist, are acea sensibilitate, intuiţie, forţa şi capacitatea de a recepta frumosul, are afinităţi cu domeniul artei, are suflet de artist.

Îi sunt recunoscătoare pentru investiţia făcută în cartea mea “Un corp de iluzii”. Sunt puţini consumatori de artă, ştim asta, dar nu intrăm în deznădejde. Oamenii s-au îndepărtat de lucrurile cu adevărat esenţiale, însă acest fapt nu poate dăinui. Cartea trebuie să rămână hrană pentru fiinţa noastră superioară. Sperăm într-o revenire la normal, iar cultura şi creaţia să reprezinte ceea ce a reprezentat dintotdeauna: lumina călăuzitoare a fiinţei şi spiritului uman!

Prin plafarul “Bucuria Naturii”, aflat pe str. Vasile Pârvan, doamna Gica Staicu ne oferă alternativa de a fi sănătoşi, folosind darurile naturii, care nu ne agresează fiinţa, ci o tămăduiesc cu blândeţe şi ştiinţă primordială.
Mulţumim, doamnă Gica Staicu!


Mangalia News, 12.07.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply