Se modernizează sistemul de iluminat public în comuna Limanu! În prima etapă, vor fi înlocuite toate corpurile de iluminat public din localitatea 2 Mai

0
843

Primăria Limanu: Se modernizează sistemul de iluminat public în comuna Limanu. În prima etapă, vor fi înlocuite toate corpurile de iluminat public din localitatea 2 Mai și vor fi modernizate și sistemele de prindere ale acestora. Mai exact, 353 de corpuri de iluminat vor fi schimbate, iar noile modele vor putea fi controlate de la distanță, atât din punct de vedere al intensității cât și al programului de funcționare.

Primăria Limanu isi cere scuze locuitorilor din 2 Mai, deoarece, în perioada lucrărilor, este posibil ca iluminatul public să fie oprit. Valoarea investițiilor este de 500.000 lei, iar lucrările au termen de execuție de maximum 14 zile.

Investițiile în sistemul de iluminat public nu se opresc însă aici! Următorul proiect se va desfășura în Limanu. Primăria comunei a câștigat o finananțare nerambursabilă de aproximativ un milion de lei, bani ce vor fi utilizați pentru modernizarea întregii rețele de iluminat public din localitatea Limanu. Practic, vor fi înlocuite peste 790 de corpuri de iluminat, precum și echipamentele conexe. În acest moment se lucrează la un desfășurator al lucrărilor, iar etapele de execuție vor fi anunțate din timp.


Mangalia News, 20.05.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply