LaWanda9 Vama Veche – Precizări, la cererea telespectatorilor, oferite de Ilinca Wanda Teodoriu [VIDEO]

0
2244

”La cererea telespectatorilor, venim cu următoarele precizări:

1. De mâine, incepem să organizăm “weekendu”, cu portile santierului deschise”. Adicătelea, un fel de pelerinaj oficial la obiectivul prezentat de ceva vreme, pe bucăti. Noi, stiti, suntem muncitori destoinici și fără normă bugetară, asa că băgăm lucru si în zilele festive. Adică: sâmbăta, duminica, zile de sfinti si sărbători cu fundă rosie, concerte, paranghelii si parastase, dezlegări de farmece și vrăji, divorțuri… etc.

Dar, pentru că există interes pentru plimbări de agrement si voie bună la mal de mare, ne-am gândit că ne putem organiza si pentru o atentie si o măslină. Nu complicaciuni, pentru că nu stim noi cum e cu stelele Michelin. Dar, ce cafea bem noi – vă dăm si vouă, ce halim – mai găsim o strachină, din ce bem noi – cedăm un pahar… etc. Si dacă la final v-a plăcut, Grinch va fi bucuros să primească atentia voastră!

2. Dacă doriti să locuiti temporar cu noi in santier, de aceste aranjamente se ocupă duduia Alexandra Iancu si nu capul blond. Nu de alta dar – mă stiti, sunt un “încurcă borcanele”, de mare angajament. Ca să fiti siguri că ajungeti unde trebuie, duamna Anda le încurcă și le descurcă. Desigur că avem niste idei si despre costuri. Sunt fixe. La fel ca si ideile blondei. Deci, discount-ul de prietenie, pentru că ne știm din clasa a 4-a, nu funcționează; din păcate, nici la magazinele de constructii si nici la farmacia de unde ne luăm cremele pentru oase frânte. Practic, vrem să vă placă la noi si muncim mult pentru chestia asta. Si dacă ne sunteti cu adevărat prieteni…, ne ajutati să creștem, să facem un loc frumos, unde să veniti cu plăcere si bucurie si, evident, nici nu vă deranjează rândurile anterioare. Si, pe bune, că până la urmă, nimeni nu trăieste cu aer shi prietenie. A fost cârcă, asumată, dar este totodată si un inceput de biznis pentru care noi am riscat cam tot ce aveam. Nu o să cerem luna de pe cer și stim să apreciem orice gest.

3. Credem că din iunie, dacă ne ajută si onor Enel, sau cum îi mai spune acum acestei deosebite companii care are, sanchi, softul stricat si nu poate înregistra contracte noi – să fim si noi un santier semi-finalizat, conectat la secolul în care trăim. Deci, sperăm să fie liber la joacă din iunie si pentru vizite prelungite, la casa gazdei LaWanda. Ups, să nu uit….. La mulți ani, Gheorghe și derivații.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

P.s: Mâine ”ne râdem” la o rădăuțeană acră, ca madam proprietar de casă în Vamă!”

Vreme perfectă pentru… VAMĂ! 🙂 Marea în curte nu o avem, dar o stare de bine, ne descurcăm sa aducem. In plus, pentru musafirii activi…, sapa este pregatită, fix lângă poartă! 😂😂😂😂🏖️🌊🌅😎🥂🥂😂😜🏖️

LaWanda9-Vama-Veche, cu Ilinca Wanda Teodoriu.


Mangalia News, 25.04.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply