Ansamblul Folcloric „LITORAL” al pensionarilor din Mangalia, model de tinerețe veșnică și dragoste pentru muzica populară și portul național românesc! [VIDEO]

0
1536

Ansamblul Folcloric „LITORAL” al pensionarilor din Mangalia, oameni minunați, oameni talentați, mereu tineri și cu multă voie bună! Un exemplu de devotament!

”Ansamblul format din pensionari în vârstă de 60-70 de ani din Mangalia, la inițiativa lui ”nea Iorgu” (Ion Cârneci), sufletul ansamblului, vestit artist amator de folclor, actor de revistă, comedie și umor, cel mai mare din zona Dobrogei… Am participat, direct, în aer liber, pe scenă sau filmări la diferite televiziuni, atât pe plan local, național și în străinatate, la numeroase spectacole, concursuri, festivaluri și alte evenimente speciale, unde am fost recompensați cu premii, diplome, medalii, trofee și multe aplauze”…

Hai, bună seara!

Ocheșică, dobrogeanca mea:

Sârba de la Oltina:

Ziua Dobrogei, sărbătorită la Mangalia – 25 noiembrie 2017, Casa de Cultură Mangalia. Maria Dragomiroiu, Ansamblul Folcloric ”Litoral” și Formația ”Bakalar”. (Mangalia.TV).

Grupul vocal ”Litoral” Mangalia – Cui nu-i place dragostea / Albesti, 05.10.2014:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Grupul vocal Litoral Mangalia – Și bogat îi greu și sărac îi rău / Albești, 05.10.2014:

Primul videoclip, înregistrat în 2013: Hai, bună seara! – Grupul vocal ”LITORAL” din Mangalia. (In Memoriam Gică Dobre).

Ansamblul Litoral – Ziua Portilor Deschise – Portul Militar Mangalia, 10 august 2019. (Mangalia.TV).

16 decembrie 2018: ”Acest minunat videoclip al nostru, fãcut anul trecut, de sãrbãtori, pentru TVR1, se datoreazã in totalitate, bunului nostru prieten, Ionel Rugea!”:

Mai multe aspecte din impresionanta activitate artistică a Ansamblului folcloric ”LITORAL” al pensionarilor din Mangalia, vă invităm să urmăriți aici: litoralmangalia.

MN: Ziarul online Mangalia News a publicat cu mare drag și profund respect câteva articole despre Ansamblul folcloric ”LITORAL” al tinerilor pensionari din Mangalia. 🙂


Mangalia News, 25.04.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply