Andreea Beatrice Ana și Răzvan Arnăut concurează la Campionatul European de lupte | Hai, Andreea! Hai România!

0
1144
  • Campionatul European de seniori se dispută în Polonia, la Varşovia.
  • Răzvan Arnăut reprezintă CS Farul Constanţa, iar Andreea Ana este formată la Mangalia, legitimată acum la CSA Steaua Bucureşti.
  • Pentru România, întrecerea este una de pregătire a turneului preolimpic mondial de la Sofia (6-9 mai).

Varşovia, capitala Poloniei, găzduieşte, în perioada 19 – 25 aprilie, Campionatul European de seniori la lupte, România urmând a participa cu o delegaţie de 13 sportivi.

Din lotul tricolor fac parte şi un reprezentant al CS Farul Constanţa (la lupte greco-romane), dar şi, la lupte feminine, o sportivă formată la Mangalia, care reprezintă acum CSA Steaua Bucureşti. E vorba de Răzvan Arnăut (care va concura la categ. 60 kg), respectiv de Andreea Ana (care va evolua la categoria 55 kg). La această competiţie, România nu are un obiectiv anume, întrecerea fiind una de pregătire a turneului preolimpic mondial de la Sofia (6-9 mai). […]

Cea mai bună la categoria seniori Under-23

La Gala Laureaţilor Federaţiei Române de Lupte pe 2019, la categoria seniori Under-23, performera anului (cel mai bun sportiv din România la această secţiune) a fost declarată Andreea Beatrice Ana. Aceasta e originară din Mangalia, unde a început şi a crescut în acest sport, fiind descoperită şi pregătită de Marian Oancea. „La cei 19 ani, e considerată o tânără speranţă a luptelor româneşti. Anul 2019 i-a adus nu mai puţin de patru medalii importante. Felicitări si succes în competiţiile viitoare!“, s-a arătat atunci pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Lupte.

În 2019, Andreea Beatrice a cucerit medalii de bronz la Campionatul European de seniori, la Campionatul European de seniori U-23, la Campionatul European de juniori şi la Campionatul Mondial de seniori U-23.

Citiți continuarea în ziuaconstanta.ro (Autor: Marian Bocai).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply