USR PLUS recunoaște că a schimbat patru membri din CA ai Administrației Porturilor Maritime Constanța SA

0
535
astratex.ro

Ziua de Constanța: USR PLUS recunoaște că a schimbat patru membri din CA ai Administrației Porturilor Maritime Constanța SA.

  • Noii administratori provizorii sunt Mihai-Florin Mihail, Adrian Crizbășianu, Bogdan Enache și Cristian Paris.
  • Aceștia au fost numiți pentru un mandat provizoriu de patru luni, după care va fi organizată o selecție pentru administratori cu mandate definitive.
  • USR PLUS mai susține că înlocuirea foștilor membri are la bază două rapoarte ale Corpului de control.

Invocând sloganul #RevolutiaBuneiGuvernari, reprezentanții USR PLUS Constanța recunosc că au fost schimbați politic patru membri din Consiliul de Administrație ai Administrației Porturilor Maritime Constanța SA.

“Am promis profesioniști în conducerea companiilor de stat din România și ne ținem de cuvânt! Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, și-a asumat de la începutul mandatului să destructureze rețelele de interese și să eficientizeze cheltuirea banului public, iar acum a luat o nouă decizie în această direcție și a numit patru noi membri în Consiliul de Administrație al Companiei Naționale „Administrația Porturilor Maritime S.A. Constanța”, printre care și președintele CA, cu experiență vastă în dezvoltare de companii și eficientizare de procese interne”, așa sună anunțul făcut de USR PLUS Constanța.

Citiți articolul integral în ziuaconstanta.ropiese-auto-mangalia.roLeave a Reply